Reanimatiecursus

Onze reanimatiecursussen worden gegeven conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Voor zowel particulieren als zorgprofessionals geven wij aparte cursussen. Vaardigheidstraining staat centraal, daarom zijn de groepen niet groter dan zeven deelnemers.

Op zoek naar een andere cursus? Kijk ook eens bij onze EHBO cursussen of Bedrijfshulpverlening (BHV).

Reanimatie bij volwassenen (BLS)

Na het volgen van deze cursus kunt u een slachtoffer reanimeren. U leert daarbij gebruik te maken van de Automatische Externe Defibrillator.

NAAR REANIMATIE BIJ VOLWASSENEN

reanimatie_kinderen
Reanimatie bij kinderen (PBLS)

Na het volgen van deze cursus kunt u een kind en/of baby reanimeren. U leert daarbij gebruik te maken van de Automatische Externe Defibrillator.

NAAR REANIMATIE BIJ KINDEREN


Reanimatie (BLS) voor huisartspraktijken

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de zorgprofessionals die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk. In de cursus wordt specifiek ingegaan op de werkwijze van de verschillende disciplines (bijv. huisarts, doktersassistent of praktijkondersteuner) als er zich een reanimatie voordoet in de huisartsenpraktijk.

NAAR REANIMATIE VOOR HUISARTSEN


Reanimatie (BLS) voor tandartspraktijken

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de zorgprofessionals die werkzaam zijn in de tandartsenpraktijk. In de cursus wordt specifiek ingegaan op de werkwijze van de verschillende disciplines (bijv. tandarts, tandartsassistente of mondhygiëniste) als er zich een reanimatie voordoet in de tandartsenpraktijk.

NAAR REANIMATIE VOOR TANDARTSEN