ONDERWIJS

Medische docenten

Onze docenten zijn zorgprofessionals met een brede opleidingsachtergrond. Lees hieronder meer over:

 

Detachering

Zorg-Wijs werkt met professionele docenten die hun sporen in het onderwijs en de zorgsector hebben verdiend.

Didactiek

We zetten onze vakkennis en didactische vaardigheden in om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Vraag direct een offerte aan voor medische docenten en/of detachering.

AANVRAGEN

Medische docenten

Onze docenten zijn zorgprofessionals met een brede opleidingsachtergrond. Na hun basisopleiding hebben ze diversen specialisaties gevolgd, bijvoorbeeld ambulance-, CCU-  en/ of SEH-verpleegkundige. Er is veel praktijkervaring opgedaan binnen een algemeen ziekenhuis en de eerstelijns spoedzorg.  Naast hun brede vakinhoudelijke kennis hebben ze didactische competenties ontwikkeld door het volgen van de tweedegraads lerarenopleiding gezondheidszorg.

Deze unieke combinatie is de basis van de kwaliteit die wij leveren. Docenten die zowel in het werkveld als in het onderwijs actief zijn. Hiermee is het mogelijk om ons onderwijs op een inspirerende manier aan te laten sluiten op de doelgroep en de praktijk van alledag!

Specialisaties

onderwijs_specialisatieOnze docenten zijn gespecialiseerd in een aantal vakgebieden:

  • Acute zorg verlenen
  • Anatomie & fysiologie
  • Pathologie & ziekteleer
  • Verpleegtechnische vaardigheden

Detachering

Zorg-Wijs werkt met professionele docenten die hun sporen in het onderwijs en de zorgsector hebben verdiend. Zij beschikken over een unieke combinatie van vakkennis en onderwijservaring. Via detachering kunnen ze bijvoorbeeld uw personeelslid vervangen bij ziekte of zwangerschapsverlof. Dankzij hun brede achtergrond, zijn onze docenten flexibel inzetbaar. Via detachering profiteert u optimaal van hun kennis en ervaring, zonder dat u vastzit aan arbeidsverplichtingen.

Sluit het profiel van onze docenten aan bij wat u zoekt? We bespreken graag met u de mogelijkheden om een docent bij uw instelling te detacheren.

CONTACT

Onderwijsontwikkeling & Didactiek

Onze docenten proberen met hun vakkennis en didactische vaardigheden de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Met enige regelmaat dragen we bij aan curriculumvernieuwing, het schrijven van lesmodules en het beoordelen van toetsmethodes.

Voor uw bedrijf en/ of onderwijsinstelling dragen we graag bij aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs! Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT