Logo Zorg-Wijs

Over Zorg-Wijs
Dé opleider voor zorgprofessionals

Direct solliciteren?

Klik hier om direct te solliciteren

Werken bij Zorg-Wijs

Zorg-Wijs is een groeiend bedrijf en gespecialiseerd in het opleiden van zorgprofessionals. Wij bieden verschillende trainingen en opleidingen voor de acute zorg en (specialistische) verpleegtechnische vaardigheden. 

Ons docententeam bestaat uit zorgprofessionals die werkzaam zijn in de zorg en het onderwijs. Wij hechten veel waarde aan praktische trainingen en opleidingen die aansluiten bij de beroepspraktijk. Op dit moment hebben we geen vacatures openstaan.

Over Zorg-Wijs - Bedrijfsinformatie

Ontstaan

Zorg-Wijs is in 2011 opgericht waarbij het accent lag op het verzorgen van EHBO-, reanimatie- en BHV-cursussen. Al snel werden ook specifieke bijscholingen voor zorgprofessionals ontwikkeld en hield men zich bezig met onderwijsvernieuwing.

Ontwikkeling

De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd om onze visie vorm te geven. Moderne oefenmaterialen, theoriemodules en realistische simulatieprogramma’s ondersteunen onze cursussen en bijscholingen.  Inmiddels hebben wij een breed opleidingsaanbod wat aansluit bij de zorg- en onderwijssector. Zorg-wijs is een groeiend bedrijf met een divers klantenbestand.

Visie

De visie om kwalitatief goed onderwijs te leveren die aansluit bij de beroepspraktijk is in de loop der jaren ons handelsmerk geworden!

Veelgestelde vragen

Als u zich heeft ingeschreven voor een training of opleiding, kunt u direct online betalen via de ideal link of middels een factuur (zakelijk op rekening) .

Na de betaling ontvangt u direct een bevestigingsmail waarna uw inschrijving definitief is.

Als u op rekening betaalt dan is uw inschrijving pas definitief na het betalen van de factuur.

Nadat de betaling is verwerkt, ontvangt u het lesmateriaal (digitaal of per post) en de benodigde informatie.

Ja, ons gehele opleidingsaanbod wordt ook op locatie gegeven. Dit doen wij in heel Nederland op basis van een passende offerte.

Vraag hier uw offerte aan.

Ja, u kunt meerdere deelnemers tegelijk inschrijven. Bij meer dan acht deelnemers kunnen wij de training of opleiding ook op locatie komen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen sturen wij een passende offerte toe.

Vraag hier uw offerte aan.

Nee, Zorg-Wijs vraagt om uw BIG-nummer en/of relatienummer van de accrediterende beroepsgroep. Met deze informatie zorgen wij ervoor dat binnen twee weken de punten worden bijgeschreven. U ontvangt van het desbetreffende beroepsregister een bevestigingsmail van de bijgeschreven punten.

Ja, bij uw inschrijving ontvangt u van ons de factuur die binnen de betalingstermijn dient te worden voldaan. Hiervoor  zijn twee opties:

– Direct bij de inschrijving betalen via de ideal link.

– Zakelijk op rekening (Deze optie is enkel voor zorginstellingen, zorg-organisaties, huisarts-, tandarts-, fysiotherapiepraktijken en zorgbemiddelingsbureaus) Na uw inschrijving ontvangt een factuur die binnen de betalingstermijn moet worden voldaan.

Nadat de betaling is verwerkt, is uw inschrijving pas definitief! Het lesmateriaal wordt direct verstuurd nadat de betaling is verwerkt.

Annuleren is alleen mogelijk binnen de betalingstermijn van de factuur, is deze termijn verstreken dan kan de opleiding of training NIET  meer worden geannuleerd. Het volledige factuurbedrag wordt dan in rekening gebracht.

Wel is het mogelijk om tot zes weken voorafgaand aan de opleiding of training eenmalig een andere datum vast te zetten.

Reeds verstuurd lesmateriaal kan niet meer worden geretourneerd!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze  betalingsvoorwaarden.

Ja, ongeveer twee maanden voordat u certificaat verloopt, sturen wij een herinneringsmail waarin de data staan vermeld waarop u een herhalingsdag kunt volgen.

Ja, voor de volgende certificerende instanties kunnen wij de certificaten  en accreditatiepunten verzorgen:

  • Nederlandse Reanimatie Raad
  • Kwaliteitsregister (V&VN)
  • NIBHV
  • GAIA
  • KRT/KRM

Wel stellen wij als voorwaarden dat u relevante diploma’s, praktijkervaring en didactische competenties kunt aantonen. Het opvragen van referenties kan een aanvullende eis zijn.

Zorg-Wijs heeft eigen lesboeken en modules die zowel digitaal als per post zijn te bestellen via onze webshop.

Bestel hier ons lesmateriaal!

Voor diversen vakken in het domein zorg en welzijn dragen wij bij aan curriculumvernieuwing. Wij zijn gespecialiseerd in de vakken:

  • Acute zorg verlenen
  • Anatomie & fysiologie
  • Pathologie & ziekteleer
  • Verpleegtechnische vaardigheden

Afhankelijk van uw wensen bekijken we de mogelijkheden. Vraag hier uw maatwerk aan!

 

Algemene Voorwaarden

Wij hanteren voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt de algemene voorwaarden van de NRTO.

Klachtenregeling

Download de klachtenregeling in pfd of lees ze op deze pagina.

Privacy Policy

Download de privacy policy in pfd of lees ze op deze pagina.

NRTO Gedragscode

NRTO-logo 2

Download de gedragscode behorend bij het NRTO.

Rogier Heuer, oprichter Zorg-Wijs

Over de oprichter van Zorg-Wijs

Zorg-Wijs is opgericht door een zorgprofessional. “Na mijn opleiding tot algemeen verpleegkundige heb ik de specialisaties voor de hartbewaking (CCU) en intensive care (IC) gedaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het LUMC heb ik de overstap gemaakt naar de RAV Hollands-Midden en ben daar tot op heden werkzaam als ambulanceverpleegkundige.

Kwalitatief goede patiëntenzorg leveren vind ik belangrijk in mijn werk. Om dit te kunnen blijven realiseren, heb ik verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder de PHPLS, NLS, EPLS, PHTLS en instructeurs-opleidingen voor de NRR en First Aid international.

Naast goede patiëntenzorg leveren, ben ik mij ook gaan richten op het ontwikkelen van  didactische vaardigheden door het volgen van de lerarenopleiding gezondheidszorg en welzijn op de Hogeschool Leiden. Deze unieke combinatie van brede vakkennis, praktijkervaring en didactische vaardigheden waren de aanleiding om in 2011 Zorg-Wijs op te richten.

In de afgelopen jaren heb ik een hoop inspirerende collega’s mogen ontmoeten en zo een betrouwbaar netwerk van docenten op kunnen bouwen. Deze ervaringen hebben er voor gezorgd dat we een uitdagend opleidingsaanbod kunnen aanbieden.”

Rogier Heuer – eigenaar