.

Bedrijfsinformatie

Ontstaan
Zorg-Wijs is in 2011 opgericht waarbij het accent lag op het verzorgen van EHBO-, reanimatie- en BHV-cursussen. Al snel werden ook specifieke bijscholingen voor zorgprofessionals ontwikkeld en hield men zich bezig met onderwijsvernieuwing.

Visie
De visie om kwalitatief goed onderwijs te leveren die aansluit bij de beroepspraktijk is in de loop der jaren ons handelsmerk geworden!

Ontwikkeling
De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd om onze visie vorm te geven. Moderne oefenmaterialen, theoriemodules en realistische simulatieprogramma’s ondersteunen onze cursussen en bijscholingen.  Inmiddels hebben wij een breed opleidingsaanbod wat aansluit bij de zorg- en onderwijssector. Z
org-wijs is een groeiend bedrijf met een divers klantenbestand.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt mijn inschrijving?

Als u zich heeft ingeschreven voor een cursus of bijscholing dan kunt u direct online betalen via de ideal link of middels een factuur (zakelijk op rekening).

Na de betaling ontvangt u direct een bevestigingsmail waarna uw inschrijving definitief is.

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursus/ bijscholing ontvangt u de benodigde informatie en het lesmateriaal (digitaal of per post).

Kunnen de cursussen/ bijscholingen ook op locatie worden gegeven?

Ja, ons gehele opleidingsaanbod wordt ook op locatie verzorgd. Dit doen wij in heel Nederland op basis van een passende offerte.

Vraag hier uw offerte aan.

Ik wil met meerdere cursisten komen, kan dit?

Ja, u kunt meerdere cursisten tegelijk inschrijven. Bij meer dan acht deelnemers kunnen wij de cursus ook op locatie komen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen sturen wij een passende offerte toe.

Vraag hier uw offerte aan.

Moet ik zelf mijn accreditatiepunten laten bijschrijven?

Nee, Zorg-Wijs vraagt om uw BIG-nummer en/of relatienummer van de accrediterende beroepsgroep. Met deze informatie zorgen wij ervoor dat binnen twee weken de punten worden bijgeschreven. U ontvangt van het desbetreffende beroepsregister een bevestigingsmail van de bijgeschreven punten.

Moet ik de cursus vooraf betalen?

Ja, bij uw inschrijving ontvangt u van ons de factuur die binnen de betalingstermijn dient te worden voldaan. Hiervoor  zijn twee opties:

– betalen via de ideal link bij inschrijving

– zakelijk op rekening (Deze optie is enkel voor zorginstellingen, zorg-organisaties, huisarts-, tandarts-, fysiotherapiepraktijken en zorgbemiddelingsbureau’s) U ontvangt een (digitale) factuur.

Na betaling is uw inschrijving pas definitief! Het lesmateriaal worden verstuurd nadat de factuur is betaald.

Kan ik mijn inschrijving kosteloos annuleren?

Annuleren is alleen mogelijk binnen de betalingstermijn van de factuur, is deze termijn verstreken dan kan de cursus/ bijscholing niet meer worden geannuleerd. Het volledige factuurbedrag wordt dan in rekening gebracht.

Wel is het mogelijk om tot zes weken voorafgaand aan de bijscholing/ cursus eenmalig een andere datum vast te zetten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze  betalingsvoorwaarden.

Is het mogelijk dat ik een email krijg als mijn certificaat verloopt?

Ja, ongeveer twee maanden voordat u certificaat verloopt, sturen wij een herinneringsmail waarin de data staan vermeld waarop u een herhalingscursus kunt volgen.

Ik ben zelf een gecertificeerd instructeur en wil een training verzorgen, kunnen jullie de certificaten verzorgen?

Ja, voor de volgende certificerende instanties kunnen wij de certificaten  en accreditatiepunten verzorgen:

  • Nederlandse Reanimatie Raad
  • Kwaliteitsregister (V&VN)
  • NIBHV
  • GAIA
  • KRT/KRM

Wel stellen wij als voorwaarden dat u relevante diploma’s, praktijkervaring en didactische competenties kunt aantonen. Het opvragen van referenties kan een aanvullende eis zijn.

Is het mogelijk om een onderwijsmodule te laten ontwikkelen?

Ja, dit behoort tot de mogelijkheden! Voor diversen vakken in het domein zorg en welzijn dragen wij bij aan curriculumvernieuwing. Wij zijn gespecialiseerd in de vakken:

  • Acute zorg verlenen
  • Anatomie & fysiologie
  • Pathologie & ziekteleer
  • Verpleegtechnische vaardigheden

Afhankelijk van uw wensen bekijken we de mogelijkheden. Meer over onderwijs vindt u hier.

Kan ik bij jullie een cursus van het Oranje Kruis volgen?

Nee, wij zijn een trainingscentrum voor het NIBHV. Wij geven onze EHBO-cursussen aan hand van vastgesteld lesmateriaal wat landelijk is erkend. Meer informatie over onze EHBO-cursussen vindt u hier.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden in pfd of lees ze op deze pagina.

DOWNLOAD

 

Klachtenregeling

Download de klachtenregeling in pfd of lees ze op deze pagina.

NAAR KLACHTENREGELING >

 

Privacy Policy

Download de privacy policy in pfd of lees ze op deze pagina.

NAAR PRIVACY POLICY >

 

Over de oprichter

Zorg-Wijs is opgericht door een zorgprofessional. “Na mijn opleiding tot algemeen verpleegkundige heb ik de specialisaties voor de hartbewaking (CCU) en intensive care (IC) gedaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het LUMC heb ik de overstap gemaakt naar de RAV Hollands-Midden en ben daar tot op heden werkzaam als ambulanceverpleegkundige.

Kwalitatief goede patiëntenzorg leveren vind ik belangrijk in mijn werk. Om dit te kunnen blijven realiseren, heb ik verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder de PHPLS, NLS, EPLS, PHTLS en instructeurs-opleidingen voor de NRR en First Aid international.

Naast goede patiëntenzorg leveren, ben ik mij ook gaan richten op het ontwikkelen van  didactische vaardigheden door het volgen van de lerarenopleiding gezondheidszorg en welzijn op de Hogeschool Leiden. Deze unieke combinatie van brede vakkennis, praktijkervaring en didactische vaardigheden waren de aanleiding om in 2011 Zorg-Wijs op te richten.

In de afgelopen jaren heb ik een hoop inspirerende collega’s mogen ontmoeten en zo een betrouwbaar netwerk van docenten op kunnen bouwen. Deze ervaringen hebben er voor gezorgd dat we een uitdagend opleidingsaanbod kunnen aanbieden.”

Rogier Heuer – eigenaar